Humanisme

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Humanisme iku aliran kapracayan sing ngutamakaké manungsa. Béda karo aliran liyané sing ngutamakaké Gusti Allah utawa Déwa-Dèwi. Panganut aliran iki diarani humanis.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Humanisme&oldid=817264"