Hot link (sosis)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Link chorizo panas

Pranala panas, uga diarani "tautan abang," minangka jinis sosis sing asring ana gandhengane karo masakan Amerika Selatan, sing umume ditampilake minangka bagean saka barbeku, panganan jiwa, lan Cajun lan masakan Louisiana Creole . Kadhangkala uga diarani "link panas Louisiana". Iki uga minangka bagean saka masakan Texan lan masakan Chicago, Illinois. Link panas biasane disiapake nggunakake daging babi, daging sapi, utawa kombinasi saka kalorone. Kadhang kala digunakake kanggo bahan ing sajian liyane, kayata jambalaya lan gumbo . Sosis link panas diproduksi kanthi massal dening sawetara perusahaan sing ana ing Amerika Serikat.