Honor (merk)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Honor (utawa HONOR) ya iku sawijing cabang merk èléktronik lan telpon pinter saka Cina (gawai) sajroning Huawei Grup. Merk iki dumadi saka piranti tèknologi telpon pinter, komputer tablet, lan tèknologi aksèsoris.