Holger Badstuber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Holger Badstuber ndhik tim bal-balan nagara Jerman taun 2011

Holger Badstuber iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Memmingen, Jerman tanggal 13 Maret 1989.[1] Pemain sing jeneng dawané Holger Felix Badstuber iki dadi pemainé FC Bayern München sing posisiné ndhik pérangan mburi apa manèh pawakané njurung amarga dhuwuré nganti 190 cm.[2] Piyambaké wis dadi juru main bal-balan nagara Jerman wiwit U-19, U-20, U-21 lan uga ndhik tim senioré.[2]

Karir[besut | besut sumber]

2007-2009 FC Bayern München II[1]

2010-2012 Jerman[1]

2012-2016 Jerman[1]

2009-Saiki FC Bayern München[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara World Cup karo jerman taun 2014[1]

Juwara Champions League karo FC Bayern München taun 2013[1]

Juwara Club World Cup karo FC Bayern München taun 2013[1]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2010, 2013, 2014, 2015, 2016[1]

Juwaa European Super Cup karo FC Bayern München taun 2014[1]

Juwara DFB-Supercup karo FC Bayern München taun 2011, 2013, 2017[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2010, 2013, 2014, 2016[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l "Holger Badstuber". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. a b "Holger Badstuber". www.bola.net. Dijupuk 29 August 2016.