Ha*Ash

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ha*Ash
Ha*Ash New York (13-10-2018) 16.jpg
Ha*Ash nalika ing New York
Pratélan latar wuri
SakaLake Charles, Louisiana, Amérikah Sarékat Cithakan:Country data Amérikah Sarékat
Génrecountry
Mangsa akarya2002–sekarang
LabèlSony Music Latin
Sana jaringanHa-ash.com
AnggotaAshley Grace Pérez Mosa
Hanna Nicole Pérez Mosa

Ha*As ya iku grup musik saka Amérikah Sarékat kang diwangun ning taun 2002 ning Lake Charles, Louisiana, Grup band iki dipersonili déning Ashley Grace kang bagiyané ning vokal lan keyboard sarta Hanna Nicole kang bagiyané ning vokal lan keyboard.

Diskografi[besut | besut sumber]

  • Ha*Ash (2003)
  • Mundos opuestos (2005)
  • Habitación doble (2008)
  • A tiempo (2011)
  • Primera fila: Hecho realidad (2014)
  • 30 de febrero (2017)

Anggota band[besut | besut sumber]

  • Ashley Grace Pérez Mosa – vokalis, gitar akustik, piano, organ, melodica (2002–saiki)
  • Hanna Nicole Pérez Mosa– vokalis, gitar èlèktrik, gitar akustik, piano, organ (2002–saiki)

Cathetan suku[besut | besut sumber]