Ha*Ash

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ha*Ash
Ha*Ash New York (13-10-2018) 16.jpg
Ha*Ash nalika ing New York
Pratélan latar wuri
Saka Lake Charles, Louisiana, Amérika Sarékat Amérika Sarékat
Génre country
Mangsa akarya 2002–sekarang
Labèl Sony Music Latin
Sana jaringan Ha-ash.com
Anggota Ashley Grace Pérez Mosa
Hanna Nicole Pérez Mosa

Ha*As ya iku grup musik saka Amérika Sarékat kang diwangun ning taun 2002 ning Lake Charles, Louisiana, Grup band iki dipersonili déning Ashley Grace kang bagiyané ning vokal lan keyboard sarta Hanna Nicole kang bagiyané ning vokal lan keyboard.

Diskografi[besut | besut sumber]

  • Ha*Ash (2003)
  • Mundos opuestos (2005)
  • Habitación doble (2008)
  • A tiempo (2011)
  • Primera fila: Hecho realidad (2014)
  • 30 de febrero (2017)

Anggota band[besut | besut sumber]

  • Ashley Grace Pérez Mosa – vokalis, gitar akustik, piano, organ, melodica (2002–saiki)
  • Hanna Nicole Pérez Mosa– vokalis, gitar èlèktrik, gitar akustik, piano, organ (2002–saiki)

Cathetan suku[besut | besut sumber]