Gunung Cotopaxi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Gunung Cotopaxi inggih punika salah satunggaling Gunung api ingkang papanipun manggèn wonten ing Ekuador. Gunung punika inggilipun kirang-langkung 5911 mèter. Gunung punika kasusun kaliyan salju ingkang inggil. Sanajyan Gunung punika papanipun wonten ing sacelakipun garis Khatulistiwa (Pérangan ingkang panas sanget wonten ing donya).[1]

Cathetan guku[besut | besut sumber]

  1. ^ [1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)