Gunung Cotopaxi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gunung Cotopaxi inggih punika salah satunggaling Gunung api ingkang papanipun manggèn wonten ing Ekuador. Gunung punika inggilipun kirang-langkung 5911 mèter. Gunung punika kasusun kaliyan salju ingkang inggil. Sanajyan Gunung punika papanipun wonten ing sacelakipun garis Khatulistiwa (Perangan ingkang panas sanget wonten ing donya).[1]

Cathetan guku[besut | besut sumber]

  1. ^ [1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)