Gunung Chimborazo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Chimborazo punika salah satunggaling gunung geni tipe stratovolcano ingkang papanipun wonten ing Ékuador. Gunung punika lafalipun [tʃimboˈraso]. Gunung punika kalebet gunung ingkang boten aktif. Gunung punika naté mbledhos wonten ing awal milenium Masehi, ngantos samenika gunung Chimborazo dèrèng naté Mbledhos malih. Gunuung punika gadhah inggil 6268,2 mèter.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ [1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)