Gunung Chimborazo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Chimborazo punika salah satunggaling gunung geni tipe stratovolcano ingkang papanipun wonten ing Ékuador. Gunung punika lafalipun [tʃimboˈraso]. Gunung punika kalebet gunung ingkang boten aktif. Gunung punika naté mbledhos wonten ing awal milenium Masehi, ngantos samenika gunung Chimborazo dèrèng naté Mbledhos malih. Gunuung punika gadhah inggil 6268,2 mèter.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)