Guillermo Lasso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guillermo Lasso by Samurai Juan (cropped).jpg

Guillermo Lasso (lair 17 November 1955 ing Ekuador) lair kanthi jeneng Guillermo Alberto Santiago Lasso Mendoza iku Présidhèn Ekuador angka 47 sing saiki njabat, sawisé kaunggulan saka UNES lawan Andrez Arauz ana ing babak loro pemilu 2021. Sadurungé dadi présidhèn, dhèwèké dadi partae Creating Opportunities (CREO) wing kanan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]