Guebwiller

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Guebwiller
2008 02 02 Vignoble de Guebwiller.JPG
NagaraFrance
ArondisemenGuebwiller (chef-lieu)
KantonGuebwiller (chef-lieu)
InterkomunalitasC.C. de la région de Guebwiller
Cacah warga 111.461
INSEE/Kodhe pos68112 /
1 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Guebwiller (Jerman : Gebweiler, Alsatian : Gawiller) inggih punika komune Prancis ingkang wonten ing departemen saking Haut-Rhin tlatah ing Alsace. Gadhah status sub-prefektur. Guebwiller punika péranganing sosio-ékonomi divisi South Alsace

Vue de Guebwiller