Guebwiller

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Guebwiller
2008 02 02 Vignoble de Guebwiller.JPG
Nagara France
Arondisemen Guebwiller (chef-lieu)
Kanton Guebwiller (chef-lieu)
Interkomunalitas C.C. de la région de Guebwiller
Cacah warga 1 11.461
INSEE/Kodhe pos 68112 /
1 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Guebwiller (Jerman : Gebweiler, Alsatian : Gawiller) inggih punika komune Prancis ingkang wonten ing departemen saking Haut-Rhin tlatah ing Alsace. Gadhah status sub-prefektur. Guebwiller punika péranganing sosio-ékonomi divisi South Alsace

Vue de Guebwiller