Grole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
A grole karo 8 spout

Grole (pocapan "groll") yaiku salah sawijining jinis mangkuk kayu kanthi multi spout, lan asring diukir kanthi tutup cilik. Groles mesthi bunder lan cethek, kanthi kapasitas interior proporsional cair karo jumlah spout.