Grenadine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gelas grenadine
Gelas lan botol grenadine sing kasedhiya kanthi komersial

Grenadine /ˈɡrɛnədn/ punika salah sawijining jinis ombenan, non-omben bar sirup, ditondoi dening roso sing enak lan manis, lan werna abang jero. Iki misuwur minangka bahan ing koktail, kanggo rasa lan menehi warna abrit utawa jambon kanggo omben-omben campuran lan umume digawe saka delima.