Greja Tewahedo Ortodoks Éthiopia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Greja Tewahedo Ortodoks Ethiopia (ing basa Amhar:Yäityop'ya ortodoks täwahedo bétäkrestyan) yaiku Greja Ortodoks ing Ethiopia. Greja kasebut menika bagean saka Greja Ortodoks Koptik nganti taun 1959, nalika greja kasebut nduweni biskope dhewe.

Pranala jaba[besut | besut sumber]