Gran Turismo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

[1][2]|EU|May 8, 1998[1]|NA|May 12, 1998[1]

Gran Turismo

Gran Turismo yaiku game utawa dolanan konsol balapan ing konsol dolanan Play Station. Gran Turismo diwiwiti saka konsol dolanan Play Station 1 utawa PS 1. Labuhé diwiwiti nalika taun 1997, yaiku seri kapisan saka Gran Turismo[3]. Gambar-gambar uga didamel karo Kazunori Yamauchi, dening tèknologi dolanane didamel kaliyan Sony Computer Entertsintment. Polyphony Digital iku gadhah urun rembug babagan desain 3D saka gambar lan efek saka dolanan balapan iki. Nalika didhamel, dolanan iku uga kanggo simulasi nyetir balapan, nanging banjur 5 taun sabanjure rilis, dadi dolanan ingkang apik ing Amerika Serikat lan Jepang piyambak [4]. Gran Turismo iku isinè ana 140 mobil maneka macem merk, lan uga ana 11 trak balapan ingkang ana ing donya[5]. Daptar mobil ing sajroning dolanan iki, uga sampun gadhah ijin cethak marang pabrikane.

Cathetan Suku[sunting | Owah sumber]

Pranala Njaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gran_Turismo&oldid=868943"