Grabów nad Prosną

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Grabów nad Prosną
POL Grabów nad Prosną COA.svg
Lambang Grabów nad Prosną
120px
Lokasi Grabów nad Prosną
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Grabów nad Prosną
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Grabów nad Prosną iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.