Gréja San Giovanni Battista (Esino Lario)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gréja San Giovanni Battista

Gereja San Giovanni Battista (Santo Yohanes Pambaptis) iku sawijining cabang gréja ing Esino Lario, sing kalebu paroki San Vittore Martire. Gréja iki diresmèkaké ing taun 1565 lan kapisan direstorasi ing taun 1635.

Sajeroning gréja ana senthong pasagi dawa, sing ngarah marang sawijining kapèl mawa altar sing didédikasi dicaosaké marang Addolorata ing taun 1850. Ing kono didokok lukisané Bunda Para Lelara sing saiki didokok ing dhuwur méja.