Gréja Kristen Jawa Tengah Lor Salatiga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gréja Kristen Jawa Tengah Lor Salatiga.

Gréja Kristen Jawa Tengah Lor Salatiga ya iku sawijining wewangunan gréja Kristen kang terinventarisasi kanggo didadèkake salah siji cagar budaya, kang ana ing Dalan Letjend Sukawati No. 74a, Kalurahan Kalicacing, Kacamatan Sidamukti, Kutha Salatiga, Provinsi Jawa Tengah.

Uga delengen[besut | besut sumber]