Gorèng celup

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fritter
Apple fritter.jpg
An apple fritter
Woworan pokokbatter or dough
Woworan kang lumrah kaanggosmall pieces of meat, seafood, fruit, vegetables or other ingredient
Buku masakan: Fritter  Médhia: Fritter

Goreng celup minangka bagean saka adonan, daging, panganan laut, woh-wohan, sayuran utawa bahan liyane sing wis adonan utawa diwenehi roti lan digoreng . [1] [2] [3] [4] goreng celup disiapake ing macem-macem jinis manis lan gurih.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Grand Diplome Cooking Course. Taylor & Francis US. p. 58. Dibukak ing November 5, 2016.
  2. Co., Royal Baking Powder (2009). The Royal Baker and Pastry Cook. Wildside Press. p. 7. ISBN 978-1-4344-5495-9. Dibukak ing November 5, 2016.
  3. Gisslen, W. (2004). Professional Baking. Wiley. p. 189. ISBN 978-0-471-46427-3. Dibukak ing November 5, 2016.
  4. Shields, D.S. (2015). Southern Provisions: The Creation and Revival of a Cuisine. University of Chicago Press. p. 158. ISBN 978-0-226-14125-1. Dibukak ing November 5, 2016.