Google Chrome

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Logo Google Chrome

Google Chrome iku minangka peramban web kang digawe Google. Fungsi salah sijine dikanggo nggolek situs web.