Google Chrome

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Logo Google Chrome

Google Chrome iku minangka peramban web kang digawé Google. Fungsi salah sijine dikanggo nggolek situs web.