Goniądz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Goniądz
POL Goniądz COA.svg
Lambang Goniądz
120px
Lokasi Goniądz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Goniądz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Goniądz iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.

Goniadz cmentarz.jpg