Golden Exits

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Golden Exits inggih punika filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat-Yunani ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Alex Ross Perry ingkang ngrangkep minangka panganggit skénario. Ingkang maragani filem punika antawisipun Emily Browning, Adam Horowitz, Mary Louise Parker, Jason Schwartzman, Chloë Sevigny, lan Analeigh Tipton. Golden Exits pikantuk pangurmatan ingkang dipun-giyaraken kapisan wonten pahargyan Sundance Film Festival surya22 Januari 2017.[2]

Juru Paraga[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing wulan Mèi 2016 wonten pawartos bilih Alex Ross Perry sampun rampung anggènipun nganggit skénario lan badhé ngayahi minangka sutradara filem sesarengan Emily Browning, Adam Horowitz, Mary-Louise Parker, Lily Rabe, Jason Schwartzman, Chloë Sevigny, lan Analeigh Tipton ingkang kapracaya maragani filem punika.[3][4][5][6]

Filem punika pikantuk pangormatan ingkang dipun-giyaraken kaping pisan nalika pahargyan Sundance Film Festival surya 22 Januari 2017.[7][8] Kajawi punika, filem punika ugi dipun-giyaraken ing adicara Berlin International Film Festival.[9]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Printable Film Guide" (PDF). Sundance Film Festival. Dijupuk December 13, 2016. 
  2. "2017 SUNDANCE FILM FESTIVAL: COMPETITION AND NEXT LINEUP ANNOUNCED". Sundance Film Festival. November 29, 2016. Dijupuk November 30, 2016. 
  3. Hipes, Patrick (May 3, 2016). "Alex Ross Perry Pic ‘Golden Exits’ Set With Ensemble Cast". Deadline.com. Dijupuk May 23, 2016. 
  4. Nordine, Michael (May 3, 2016). "Alex Ross Perry's 'Golden Exits' Cast Announced: Jason Schwartzman, Emily Browning & More Lead Indie Drama". Indiewire. Dijupuk May 23, 2016. 
  5. J, Emily (May 3, 2016). "Alex Ross Perry & Jason Schwartzman Reteam for "Golden Exits"". Tracking-board.com. Dijupuk May 23, 2016. 
  6. Jaugernauth, Kevin (May 3, 2016). "Alex Ross Perry Lines Up Emily Browning, Adam Horowitz, Mary Louise Parker, Jason Schwartzman & Chloe Sevigny For ‘Golden Exits’". ThePlaylist.net. Dijupuk May 23, 2016. 
  7. "2017 SUNDANCE FILM FESTIVAL: COMPETITION AND NEXT LINEUP ANNOUNCED". Sundance Film Festival. November 29, 2016. Dijupuk November 30, 2016. 
  8. "Golden Exits". Sundance Film Festival. Dijupuk January 18, 2017. 
  9. Roxborough, Scott (January 18, 2017). "Berlin: Forum Lineup Unveiled". The Hollywood Reporter. Dijupuk January 18, 2017. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]