Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
Golddiggersposter.jpg
Poster layar jembar
DisutradaraniKevin James Dobson
Ditulis déningBarry Glasser
DibintangiChristina Ricci
Anna Chlumsky
Polly Draper
Brian Kerwin
Diana Scarwid
David Keith
DimusikiJoel McNeely
Perusahaan
prodhuksi
Bregman/Baer Productions, Inc.
Dibabar déningUniversal Pictures
Tanggal metu
Novèmber 3, 1995 (1995-11-03)
Suwéné
94 menit
NagaraAmérika Sarékat
BasaInggris
Rantaman$9 million
Kalarisan$6,029,091

Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain ya iku salah siji filem medeni drama lan ngulandara saka Amérika taun 1995. Butuh Panggonan ing kutha fiksi saka Wheaton, Washington, nanging iki dipundamel filem lokasi ing Norfolk, Virginia, Vancouver, BC, Nelson, BC, Pleasant Grove, Utah, lan Pemberton, BC. Film BABAD petualangan wédok loro, Beth (Christina Ricci) lan Jody (Anna Chlumsky), njajahi gua ngisor Bear Mountain.

Carita ringkes[besut | besut sumber]

Ing mangsa panas 1980, Bet Easton lan dhèwèké bubar ibuné, dhèwèké munggah pindhah saka Los Angeles menyang kutha cilik ing Washington ing upaya kanggo reassemble sing bejat urip. Ing kawitan, Bet mbleset LA lan resents sing urip anyar ing nagara, nanging manggih kasempatan karo outspoken lan free-spirited Jody Salerno piques Bet kang penasaran bab kutha. Jody, a outcast sosial karo homelife masalah lan ibune alkohol lan dhèwèké pacar Ray sing diwènèhake supaya Abusing Jody, piranti enggo bareng Bet kang cinta 'SpongeBob' caritane, lan bocah-bocah wadon loro dadi rikat kanca-kanca. Nggolek ngulandara, Bet lan Jody nggawe plans kanggo njelajah gua aneh ngisor Bear Mountain, ngendi legenda ngandhani saka a long-Lost tambang emas kakubur jero ing gunung cidra jeru. Nanging, Bet lan Jody ora mburu iki bandha wong mung, lan bocah-bocah wadon loro kudu gumantung marang sing wits, sing wani, lan daya sing paseduluran yèn lagi kanggo urip iki ordeal lan serangan iku sugih.

Pranala njaba[besut | besut sumber]