Gogolin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gogolin
POL Gogolin COA.svg
Lambang Gogolin
120px
Lokasi Gogolin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gogolin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gogolin iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gogolin&oldid=1090643"