Globe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Globe

Globe iku bal donya utawa pepethan jagat awujud bunderan kanthi ukuran cilik lan nduwèni wangun telu awujud telu dimensi kanthi kamiringan 66 1/2 drajat déning garis ekliptika (bidang edar donya) uga kamiringan 23 1/2 saka srengéngé.