Globe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Globe

Globe iku bal donya utawa pepethan jagat awujud bunderan kanthi ukuran cilik lan nduwèni wangun telu awujud telu dhimènsi kanthi kamiringan 66 1/2 drajat déning garis ekliptika (bidang edar donya) uga kamiringan 23 1/2 saka srengéngé.