Globe

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Globe
Wangun globe relief

Globe iku bal donya utawa pepethan jagat awujud bunderan kanthi ukuran cilik lan nduwèni wangun telu awujud telu dimensi kanthi kamiringan 66 1/2 drajat déning garis ekliptika (bidang edar donya) uga kamiringan 23 1/2 saka srengéngé.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Globe&oldid=984182"