Glepung gram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gram flour
Gram flour AvL.jpg
Persèntase sadarma pangira-ira sarana pamrayoga ing AS tumrap wong diwasa.

Glepung gram utawa besan yaiku salah sawijining glepung pulsa sing digawe saka lentil gram kuning bubuk. Iki minangka bahan pokok ing masakan bawana India, kalebu masakan India, Bangladeshi, Burma, Nepali, Pakistan, lan Sri Lankan .