Gigis (sangawara)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Gigis ya iku salah siji jeneng dina ing pétungan dina sangawara. Sangawara iki dinggo sajeroning prabot Wuku Padangon, ya iku prabot Wuku sing dumadi saka sangang rupa kanggo meruhi watek manungsa lan kaperluan liyané.[1]. Gigis tegesé bumi, watêké jembar, ngreksa, momot.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Situs Ki Demang: Watake prabot Pawukon