Gianluca Vialli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gianluca Vialli
Katerangan priangga
Posisi main Striker
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1980–1984
1984–1992
1992–1996
1996–1999
Cremonese
Sampdoria
Juventus
Chelsea
Total
0105 (23)
0223 (85)
0102 (38)
0058 (21)
0488 (167)
Tim nasioanl
1985–1992 Italia 0059 (16)
Tim dikemunah
1998–2000
2001–2002
Chelsea
Watford

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Gianluca Vialli (lair 9 Juli 1964; umur 52 taun) ya iku mantan pemain bal-balan saka nagara Italia.[1] Dhèwèké main ana ing klub Cremonese, Sampdoria, Juventus, lan Chelsea.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gianluca_Vialli&oldid=1099897"