Ghost Child

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ghost Child ((ing basa Cina); sadurungé diarani Inside the Urn[1]) iku sawijining filem horor Singapura sing disutradarani Gilbert Chan lan dibintangi Chen Hanwei, Jayley Woo lan Carmen Soo. Film iki nyritakaké sawijining kulawarga sing nglawan sawijining "Ghost Child" (thuyul) sing didadèkaké irah-irahan. Film iki dibabar ing Singapura tanggal 7 Maret 2013.

Plot[besut | besut sumber]

Choon (Chen Hanwei) nylametaké Na (Carmen Soo) sing dioyak-oyak lan dikeroyok gali-gali Indonésia. Na iku solahé mistérius lan ora akèh ngomongaké latar wuriné. Salah sawijining barang sing digawa ya iku ana guci sing isiné ghost child utawa bocah lelembut utawa thuyul. Thuyulé iki nggawé sengsara Choo lan anaké wadon, Kim (Jayley Woo), sing wis ora raket manèh.

Para paraga[besut | besut sumber]

  • Chen Hanwei minangka Choon,[2][3] sawijining duda lan nyambut gawé dadi kontraktor lan ngalami kadadéan paranormal ing omahé sawisé rabi karo bojo enomé.
  • Jayley Woo minangka Kim, anak wadoné Choon sing lagi puber lan nyoba nglawan kakuwatan paranormal sing ngancam kulawargané.
  • Carmen Soo minangka Na,[3] bojoné Choon, sawijining wong Tionghowa-Indonésia.
  • Cecilia Heng minangka mbahé Kim.
  • Russell Ong minangka Troy.
  • Vanessa Lee minangka Tifanny, kancané Kim.
  • Elena Choo minangka Jane:[4], kancané Kim.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Lui, John (January 4, 2013). "Shot in Singapore". The Straits Times. Dijupuk March 8, 2013. 
  2. Chua, Cherlene (August 17, 2012). "Chen Hanwei was sold as a baby". AsiaOne. Dijupuk March 7, 2013. 
  3. a b Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng CNA 1
  4. Chan, Gilbert (2013-03-07), Ghost Child, dijupuk 2016-08-06