Gendéra Republik Turki Siprus Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rasio gendéra: 2:3

Gendéra Républik Turki Siprus Lor (Basa Turki: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı), dhedhasar marang Gendéra Turki kanthi warna kwalik lan rong garis horizontal abang ditambahake ing dhuwur lan ngisore. Gendéra mau ya iku asil saka kompetisi kanggo nemu gendéra kang makili Siprus Lur. Gunane gendéra Turki kanthi lokal memper karo gendéra Yunani ing pérangan pulo liyané.