Gambar:Xbox-360-Wireless-Controller-White.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(2.920 × 2.660 piksel, ukuran barkas: 1,36 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: The standard white wireless controller for the Xbox 360 gaming system. The controller runs off two AA batteries or a rechargeable battery pack. It features a communications port on the bottom of the controller for attaching a headset or keyboard to.
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Evan-Amos
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Photo by Evan-Amos
About English: This photo was taken by Evan-Amos as a part of Vanamo Media, which creates public domain works for educational purposes. Please visit my other galleries and projects for other free media.
Vanamo Logo.svg
Personal Pages Vanamo Online Game Museum About Me Credits Wikipedia Talk Page Commons Talk Page Interviews
Image Galleries Candy Food People Everyday Video Games My Flickr

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (10 luwih anyar | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki29 Agustus 2014 05.11Gambar cilik kanggo owahan 29 Agustus 2014 05.112.920 × 2.660 (1,36 MB)Evan-Amosretook photo
5 April 2012 13.25Gambar cilik kanggo owahan 5 April 2012 13.252.640 × 2.340 (2,17 MB)Evan-Amosbetter gray on controller
20 Oktober 2011 22.23Gambar cilik kanggo owahan 20 Oktober 2011 22.232.640 × 2.340 (2,16 MB)Evan-Amosi hate white plastic
17 Oktober 2011 00.35Gambar cilik kanggo owahan 17 Oktober 2011 00.352.640 × 2.340 (2,14 MB)Evan-Amosretook photo due to annoying white bleed
2 Sèptèmber 2010 23.23Gambar cilik kanggo owahan 2 Sèptèmber 2010 23.231.827 × 1.702 (612 KB)Evan-AmosReverted to version as of 12:03, 30 August 2010
2 Sèptèmber 2010 23.20Gambar cilik kanggo owahan 2 Sèptèmber 2010 23.202.800 × 2.300 (429 KB)Evan-Amoscolor saturation
2 Sèptèmber 2010 23.16Gambar cilik kanggo owahan 2 Sèptèmber 2010 23.162.800 × 2.300 (425 KB)Evan-Amosmistake, this is the one
2 Sèptèmber 2010 23.15Gambar cilik kanggo owahan 2 Sèptèmber 2010 23.151.800 × 1.600 (197 KB)Evan-Amosbetter quality, larger
30 Agustus 2010 12.03Gambar cilik kanggo owahan 30 Agustus 2010 12.031.827 × 1.702 (612 KB)AlphathonTweaked colour balance and lightened/softened shadows
30 Agustus 2010 09.54Gambar cilik kanggo owahan 30 Agustus 2010 09.541.827 × 1.702 (783 KB)Alphathon…and again
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (10 luwih anyar | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500)

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah