Gambar:Majapahit Core and Provinces.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 512 × 228 piksel, gedhéning barkas: 340 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: The map depicting Majapahit main area, which consist of Nagara Agung (core realm/capital city) and Mancanagara (provinces) in Central Java, East Java, Madura and Bali. Majapahit is a 13th to 15th century Javanese kingdom, centered in Trowulan, East Java, and spread its influence to much of Indonesian archipelago.
Bahasa Indonesia: Peta menggambarkan kawasan utama Majapahit yang terdiri atas Nagara Agung (pusat kerajaan di Trowulan), dan wilayah-wilayah Mancanagara (provinsi) yang terdapat di Jawa Tengah, Jawa Timur, pulau Madura dan Bali. Kerajaan Majapahit adalah kerajaan Jawa yang berpusat di Trowulan, Jawa Timur, dan kemudian melebarkan pengaruhnya ke sebagian besar kepulauan Nusantara (kini Indonesia).
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Gunawan Kartapranata

Lisènsi[besut]

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 4.0 Internasional.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki27 Oktober 2016 19.17Gambar cilik kanggo owahan 27 Oktober 2016 19.17512 × 228 (340 KB)Gunkartaadd more sites, some edits
17 Oktober 2016 16.50Gambar cilik kanggo owahan 17 Oktober 2016 16.50512 × 228 (335 KB)GunkartaMinor edit
17 Oktober 2016 16.50Gambar cilik kanggo owahan 17 Oktober 2016 16.50512 × 228 (335 KB)GunkartaMinor edit
28 Januari 2016 14.23Gambar cilik kanggo owahan 28 Januari 2016 14.231.026 × 456 (297 KB)GunkartaMinor text change/moves
28 Januari 2016 14.08Gambar cilik kanggo owahan 28 Januari 2016 14.081.026 × 456 (297 KB)GunkartaUser created page with UploadWizard

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah