Gambar:LocatieSkarsterlân.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

LocatieSkarsterlân.png(280 × 130 piksel, ukuran barkas: 8 KB, jinis MIME: image/png)

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki4 Mèi 2005 03.04Gambar cilik kanggo owahan 4 Mèi 2005 03.04280 × 130 (8 KB)Meursault2004 (parembugan | pasumbang)
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

berkas ing ngisor arupa duplikat saka berkas iki (luwih rinci):

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki: