Umbel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Gadhing)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Umbel inggih punika wujud cuwèran ingkang kenthel utawi cuwer. limrahipun medal saking irung nalikane pilek. limrahipun warnanipun bening, kadang putih malah ugi wonten ingkang ijem kenthel.