Umbel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Gadhing)
Jump to navigation Jump to search

Umbel inggih punika wujud cuwèran ingkang kenthel utawi cuwer. limrahipun medal saking irung nalikane pilek. limrahipun warnanipun bening, kadang putih malah ugi wonten ingkang ijem kenthel.