GS1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Global Standard 1[1]
Barkas:GS1 logo.png

Barkas:GS1 membership.jpg
Keanggotaan GS1 (lihat di bawah)
CekakanGS1
Pambentukan1973
JenisLembaga Swadaya Masarakat
TujuanStandar internasional
Kantor pusatBruseel, Bèlgi[2]
Kaanggotaan111 anggota organisasi
Basa resmiInggris
Situs webwww.gs1.org

GS1 ya iku organisasi nirlaba internasional kang ngrembakakake lan ngopeni sistem standar rantai panyawisan lan panjalukan global lan lintas sektor. GS1 didedikasikake kanggo ngrancang lan ngecakaké standar global lan solusi kanggo ningkatake efisiensi lan visibilitas rantai panyawisan lan panjalukan global lan lintas sektor. Sistem standar GS1 ya iku sistem standar rantai pasokan kang paling akèh digunakaké ing dunya.

  1. "GS1 - Acronyms and Abbreviations". The Free Dictionary. Dibukak ing 30 Dhésèmber 2014.
  2. "GS1 around the world". GS1.org. Dibukak ing 26 Dhésèmber 2014.