Géofisika

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Góofisika iku bagéyan saka géologi sing nyinaoni bumi adhedhasar sifat fisika bumi. Kanggo nggawé peta kondhisi ngisoré lemah, contoné bisa nganggo métodhe gelombang seismik, medan gravitasi, medan magnetik, arus listrik, gelombang elektromagnetik, radhioaktifitas lan sabanjuré.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Géofisika&oldid=804859"