Frozen 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Frozen 2 (minangka Frozen II ) ya iku filem fantasi animasi Amérika sing bakal diprodhuksi déning Walt Disney Animation Studios. Filem kaping 58 sing diprodhuksi déning studio kasebut, ya iku terusan kanggo filem Frozen [1] tahun 2013, kang disutradarani déning Chris Buck lan Jennifer Lee, produser Peter Del Vecho, penulis lagu Kristen Anderson-Lopez lan Robert Lopez, lan komposer Christophe Beck. Lee uga bali dadi panulis layar, nyathet layar gambar saka crita kang digawé déning dhèwèké, Buck, Marc E. Smith, Anderson-Lopez lan Lopez. Sora swara saka Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad, lan Santino Fontana bali dadi karakter sadurungé, lan digabung karo pendatang anyar Sterling K. Brown, Evan Rachel Wood, Alfred Molina, Martha Plimpton, Rachel Matthews, lan Jason Ritter .

Frozen 2 dijadwalaké bakal dirilis déning Walt Disney Studios Motion Pictures tanggal 22 Novèmber 2019 [2].

Premis[besut | besut sumber]

Telung tahun sakwisé kadadeyan ana ing filem kepisan, Elsa wiwit bisa ngrungokaké suwara aneh kang nyelukaké dhèwèké saka lor. Elsa, Anna, Kristoff, Olaf, lan Sven bareng-bareng lunga ninggalaké Arendelle kanggo nggolèki kekuwatané Elsa supaya bisa nylametaké krajaané.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Frozen". Frozen. doi:10.5040/9781580817998.p01.
  2. Lavery, Bryony., Frozen, OCLC 1004782039, retrieved 2019-10-03
  3. Frozen 2 Official Trailer - YouTube ing YouTube

Pranala njaba[besut | besut sumber]