Friuli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gendéra Friuli.

Friuli iku sawijining dhaérah sing ana ing Italia lor-wétan, bagéyan saka regione Friuli-Venezia Giulia, lan kapérang saka provinsi Udine, Pordenone lan Gorizia. Ibukuthané ya iku Udine. Kutha-kutha wigati liyané ya iku Pordenone, Gorizia, Sacile, Codroipo, Cervignano del Friuli, Cividale del Friuli, Gemona del Friuli, Monfalcone, lan Tolmezzo.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Friuli&oldid=982874"