Friuli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Friuli.

Friuli iku sawijining dhaérah sing ana ing Italia lor-wétan, pérangan saka regione Friuli-Venezia Giulia, lan kapérang saka provinsi Udine, Pordenone lan Gorizia. Ibukuthané ya iku Udine. Kutha-kutha wigati liyané ya iku Pordenone, Gorizia, Sacile, Codroipo, Cervignano del Friuli, Cividale del Friuli, Gemona del Friuli, Monfalcone, lan Tolmezzo.