Francis Drake

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Francis Drake

Francis Drake (15401596), punika satunggiling panjlajah ugi parompak ing seganten ingkang sangkanipun saking Inggris. Piyambakipun ugi misuwur awit saged dipunwastani tiyang Inggris ingkang kaping pisan saged mubengi donya (1577-1580). Piyambakipun nalika invasi Armada Spanyol (1588) ing Britania Raya, ugi mimpin baita perang Inggris kaliyan dipunanggep pahlawan.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.