France Bleu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
logo radio France

France Bleu inggih punika salah satunggaling jaringan radio regional saking Radio France, déné jaringan radio punika inggih mèh sami satunggal jinis kaliyan BBC Local Radio ingkang wonten ing Britania Raya. Stasiun France Bleu ingkang wonten ing Paris wiwitanipun inggih dipunsebat Cityradio de Paris ingkang salajengipun ngalami èwah-èwahan dados France Bleu Île-de-France. Sedaya stasiun radio ingkang wonten ngginakaken nama France Bleu ingkang lajeng dipunturuti kaliyan nama règionipun.[1] Stasiun ingkang madeg piyambakan wonten ing Prancis punika inggih dipunturuti déning tlatah-tlatah ing sakiteripun Prancis, padatanipun inggih ing departemen, region, utawi kitha. Stasiun Paris punika sepisananipun misuwur kanthi nama "La Cityradio", lajeng dipun-gantos dados "France Bleu Île-de-France") ingkang lumampah wonten ing sak ngandhaping nama France Bleu 107,1: referensi dhatng frekuensi pennyiaran ingkang paling wigati. Anne Brucy dipunmangertosi ingkang dados direktur jaringan France Bleu wiwit tanggal 17 Mèi 2010.

Stasiun regional[besut | besut sumber]

Déné channèl-channèl stasiun radio ingkang mlebet wonten ing jaringan France Bleu inggih punika kados makaten:[2]

  • Alsace 101.4-102.6 FM
  • Armorique 103.1 FM
  • Auxerre 103.5 FM
  • Azur 103.8-100.7 FM
  • Basse Normandie 102.6 FM
  • Béarn 102.5 FM
  • Belfort Montbeliard 106.8 FM
  • Berry 95.2-93.5 FM
  • Besançon 102.8-99.5 FM
  • Bourgogne 98.3 FM
  • Breizh Izel 93.0-98.6 FM
  • Champagne 95.1 FM
  • Corse Frequenza Mora 101.7-88.2 FM
  • Cotentin 100.7-95.0 FM
  • Creuse 94.3 FM

  • Drôme Ardèche 87.7 87.9-90.5-98.4-101.2-103.8 FM
  • Gard Lozère 90.2 FM
  • Gascogne 98.8-100.5 FM
  • Gironde 100.1 FM
  • Haute-Normandie 100.1 FM
  • Hérault 101.1-100.6 FM
  • Ile-de-France 107.1 FM-92.7-92.3 FM
  • Isère 93.1-99.1-100.3-101.0-101.8-102.8-105.7 FM
  • La Rochelle 98.2 FM
  • Limousin 103.5 FM
  • Loire Océan 101.8 FM
  • Lorraine Nord 98.5 FM
  • Mayenne 96.6-100.0 FM

  • Nord 94.7-87.8 FM
  • Orléans 100.9 FM
  • Pays Basque 101.3 FM
  • Pays d'Auvergne 102.5 FM
  • Pays de Savoie 95.2-103.6-103.9-105.3-106.1-107.3 FM
  • Périgord 94.6-91.7-99 FM
  • Picardie 100.2 FM
  • Poitou 87.6-106.4 FM
  • Provence 101.8-103.6 FM
  • Roussillon 101.6-102.8 FM
  • Sud Lorraine 100.5 FM in Nancy and 100.0 FM in Épinal
  • Touraine 98.7-105.0-92.9 FM
  • Vaucluse 100.4 FM

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Cithakan:Radio France