France Štiglic

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
France Štiglic
Lair(1919-Cithakan:NOMORBULAN-12)12 Novèmber 1919
Kranj, Karajan Serbia, Kroasia dan Slovesia
PatiMèi 4, 1993(1993-05-04) (umur 73)
Ljubljana, Slowén
PakaryanSutradara, penulis latar
Taun aktif1946 - 1984

France Štiglic (12 November 1919 – 4 Mèi 1993) ya iku sawijining sutradara lan penulis latar Slowén. Film 1948-ne On Our Own Land mlebu ing Festival Film Cannes 1949.[1] Film The Ninth Circle (1960) dadi perwakilan Yugoslavia ing Academy Award kanggo Film Berbasa Asing Terbaik ing Academy Awards kaping 33. Film iki mlebu ing babak pungkasan ing penghargaan mau.[2]

Filmografi pilihan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Festival de Cannes: On Own Land". festival-cannes.com. Dibukak ing 2009-01-08.
  2. "The 33rd Academy Awards (1961) Nominees and Winners". oscars.org. Dibukak ing 2011-10-29.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Golden Arena untuk Sutradara Terbaik