Fougassé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fougasse
Fougasse 1.jpg
JinisBread
Panggonan asalFrance
Tlatah utawa prajaProvence
Olah-olahan nasional gegayutanFrench cuisine
Buku masakan: Fougasse  Médhia: Fougasse

Ing masakan Prancis, fougasse minangka sawijining jinis roti sing biasane digandhengake karo Provence nanging ditemokake (kanthi variasi) ing wilayah liyane. Sawetara jinis dipahat utawa diremuk dadi pola sing mirip karo gandum .