Flambé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pisang Foster kalebu flambé.
Puyuh panggang flambé karo Cognac

Flambé ( /flɒmˈb/, Prancis: [flɑ̃be] ; uga dieja flambe ) yaiku salah sawijining prosedur masak sing alkohol ditambahake menyang wajan panas kanggo nggawe geni sing murup. Tembung kasebut tegese "diobong" ing basa Prancis. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. flambé is the past passive participle of the verb flamber, to flame