Fixie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fixie, pit tanpa rem.

Fixie (fixed gear) ya iku jinis pit kang gir mburine iku fixed utawa ora dinamis, ora bisa obah dhewe.[1] Mula saka iku, manawa kita nggenjot memburi pit iku bakal mlaku memburi. Fixie uga ora duwé rem. Saliyane iku,ban fixie uga tipis. Iki ndadekake pit fixie enteng nalika digenjot.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Asal-Usul Pit Fixie[besut | besut sumber]

Pit fixie kala rumiyin kagem para pengantar surat, supados anggenipun nyaosaken serat boten kasep utawi boten telat. Pit Fixie punika awujud pit ingkang langkung gampil menawi dipundamel piyambak. kathah ingkang saged damel pit piyambak.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fixie&oldid=1033220"