Final Destination

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Final Destination
Final Destination movie.jpg
Juru arah James Wong
Juru gawé Glen Morgan
Craig Perry
Warren Zide
Juru tulis Jeffrey Reddick
Glen Morgan
James Wong
Juru paraga Devon Sawa
Ali Larter
Kerr Smith
Seann William Scott
Juru musik Shirley Walker
Juru dum New Line Cinema
Suwé
98 menit
Rantaman ~ US$ 23,000,000
Kalarisan $22,752,488

Final Destination inggih punika film horor ing taun 2000. Film punika anggadhahi sekuèl ngantos 5 sekuèl. Inggih punika Final Destination 2 (2003) lan Final Destination 3 (2006), Final Destination 4(2009) lan Final Destination 5 (2011). Film punika dipunwiwiti saking firasat tiyang ingkang ngertos kacilakan mobil balap ingkang saged damel pejah kanca-kancanipun. Ing ngrika piyambakipun mbiyantu kagem nylametaken kanca-kancaipun punika, ananging sadaya sami pejah.

Pameran Final Destination[besut | besut sumber]

  1. Bobby Camp
  2. Shantel VanSanten
  3. Nick Zano
  4. Haley Webb
  5. Mykelti Williamson
  6. Krista Allen
  7. Andrew Fiscella
  8. Justin Welborn
  9. Stephanie Honor
  10. Lara Grice
  11. Jackson Walker
  12. Phil Austin
  13. William Aguillard
  14. Brendan Aguillard
  15. Juan Kincaid[1]

Alur Crita[besut | besut sumber]

Film sekuèl saking Final Destination dipunprodhuksi déning New Line Cinemalan dipunsutradarani déning David R. Ellis lan Panulis Eric Bess lan pamain énggal Shantel Vansanten, Bobby Campo, Hayley Webb, Nick Zano lan Krista Allen. Ing dinten punika ingkang wonten ing papan balapan, Nick O’Bannon wonten ing acara lomba balapan kaliyan kanca-kancanipun. Ananging dinten ingkang sejatosipun dados dinten ingkang ngremenaken dados dinten ingkang nyedhihaken. Ing pungkasan wonten kacilakan ingkang dadosaken kanca-kancanipun punika pejah, ananging Nick lan pacanganipun Lori, kancanipun Janet lan Hunt saged slamet. Wiwit prastawa punika film punika dipunwiwiti.[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)www.imdb.com(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)
  2. ^ (id)www.lintasberita.com(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)