Final Destination

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Final Destination
Sutradara James Wong
Produser Glen Morgan
Craig Perry
Warren Zide
Panulis Jeffrey Reddick
Glen Morgan
James Wong
Paraga Devon Sawa
Ali Larter
Kerr Smith
Seann William Scott
Musik déning Shirley Walker
Distributor New Line Cinema
Durasi 98 menit
Anggaran ~ US$ 23,000,000
Bathi reged $22,752,488

Final Destination inggih punika film horor ing taun 2000. Film punika anggadhahi sekuèl ngantos 5 sekuèl. Inggih punika Final Destination 2 (2003) lan Final Destination 3 (2006), Final Destination 4(2009) lan Final Destination 5 (2011). Film punika dipunwiwiti saking firasat tiyang ingkang ngertos kacilakan mobil balap ingkang saged damel pejah kanca-kancanipun. Ing ngrika piyambakipun mbiyantu kagem nylametaken kanca-kancaipun punika, ananging sedaya sami pejah.

Pameran Final Destination[sunting | sunting sumber]

  1. Bobby Camp
  2. Shantel VanSanten
  3. Nick Zano
  4. Haley Webb
  5. Mykelti Williamson
  6. Krista Allen
  7. Andrew Fiscella
  8. Justin Welborn
  9. Stephanie Honor
  10. Lara Grice
  11. Jackson Walker
  12. Phil Austin
  13. William Aguillard
  14. Brendan Aguillard
  15. Juan Kincaid[1]

Alur Crita[sunting | sunting sumber]

Film sekuèl saking Final Destination dipunprodhuksi déning New Line Cinemalan dipunsutradarani déning David R. Ellis lan Panulis Eric Bess lan pamain énggal Shantel Vansanten, Bobby Campo, Hayley Webb, Nick Zano lan Krista Allen. Ing dinten punika ingkang wonten ing papan balapan, Nick O’Bannon wonten ing acara lomba balapan kaliyan kanca-kancanipun. Ananging dinten ingkang sejatosipun dados dinten ingkang ngremenaken dados dinten ingkang nyedhihaken. Ing pungkasan wonten kacilakan ingkang dadosaken kanca-kancanipun punika pejah, ananging Nick lan pacanganipun Lori, kancanipun Janet lan Hunt saged slamet. Wiwit prastawa punika film punika dipunwiwiti.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.imdb.com(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)
  2. ^ (id)www.lintasberita.com(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Final_Destination&oldid=867778"