Fehmarn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Fehmarn iku sawijining pulo Jerman sing dumunung ing Segara Baltik utawa uga diarani Segara Wétan. Ambané pulo iki 185 km². Sing ndunungi ana 12.410 jiwa (31 Des. 2013). Pulo iki kalebu praja Schleswig-Holstein.