Farl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Farl
Ben W Bell Soda Bread Farl 05 June 2007.jpg
A soda bread farl. This would have been connected to the rest of the bread along the straight upper and right edges
JinisBread shape
Buku masakan: Farl  Médhia: Farl

Farl yaiku salah sawijining jinis olahan roti lapis lan kue sing bentuk kuadran, kanthi cara tradisional digawe nganggo potongan bunder dadi patang potong. Ing Ulster, istilah iki umume nuduhake roti soda (soda soda) lan, umume, roti kentang (peternakan kentang), sing uga minangka bahan gorengan Ulster .