Fantasia (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fantasia
Juru gawé Walt Disney
Juru tulis Joe Grant
Dick Huemer
Juru paraga Leopold Stokowski
The Philadelphia Orchestra
Narator Deems Taylor
Sinématografi James Wong Howe
Kongsi
panggawé
Juru dum Walt Disney Productions
RKO Radio Pictures
Tanggal babar
  • Nopèmber 13, 1940 (1940-11-13)
Suwé
125 menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Rantaman $2,28 yuta
Kalarisan $76.408.097

Fantasia iku sawijining film animasi Amérika Sarékat taun 1940 sing diproduksi déning Walt Disney lan dirilis déning Walt Disney Productions. Film iki ya iku film kaping telu sajroning séri Walt Disney Animated Classics. Fantasia iku kapisan ditayangaké ing tanggal 13 November 1940 lan olèh réspon sing manéka warna. Film iki olèh bathi 76,4 yuta wiwit dibabar.[1] Film iki diiloni déning sékual sing irah-irahané Fantasia 2000.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "All Time Box Office". Box Office Mojo. Retrieved 11 Mei 2010.  Check date values in: |access-date= (help)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fantasia_(film)&oldid=977151"