Fakultas Hukum Universitas Diponegoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Fakultas Hukum Universitas Diponegoro diadhekaké ing taun 1957 lan rupaakae Fakultas tuwa dhéwé ing Undip. wiwit diadhekake saka 1957 dugi yahmene Fakultas Hukum tumuwuh kanthi pesat sistem pendidikanipun. [1]

Fakutas Hukum Undip

Jurusan lan Program Studi[besut | besut sumber]

[2]

Dekan[besut | besut sumber]

wiwit di adhékakè dugi taun 2012 FH Undip pun gadhah dekan kang bènten-bènten. Anapun dekan-dekan ingkang jabat wonten ing FH Undip :

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [Buku Panduan Fakultas Hukum Tahun 2012]
  2. : Situs Resmi diundhuh tanggal 17 September 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]