Faizon Love

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Love, 2005

Langston Faizon Santisima (lair ing Amérikah Sarékat, 4 Juni 1968; umur 51 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]