Faizon Love

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Love, 2005

Langston Faizon Santisima (lair ing Amérika Sarékat, 4 Juni 1968; umur 50 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]