Exposed (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Exposed
Exposed 2016 Poster.jpg
Disutradarani Gee Malik Linton
Diprodhuseri Keanu Reeves
Gee Malik Linton
Robin Gurland
Ditulis déning Gee Malik Linton
Dibintangi Keanu Reeves
Ana de Armas
Mira Sorvino
Dimusiki Carlos José Alvarez
Sinématografi Trevor Forrest
Dibesut déning Melody London
Perusahaan
prodhuksi
Grindstone Entertainment Group
Emmett/Furla/Oasis Films
PalmStar Entertainment
Remark Films
Dibabar déning Lionsgate
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris, Spanyol

Exposed inggih punika filem thriller saking Amérika Sarékat ingkang dipundamel taun 2015. Film punika dipunsutradarani Gee Malik Linton, ingkang ugi ngripta skénarionipun. Wondéné ingkang maragani filem punika antawisipun Keanu Reeves, Ana de Armas, lan Mira Sorvino.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Exposed inggih punika filem sandhiwara ingkang dipunarahaken lan kaserat skénarionipun déning Gee Malik Linton. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Keaunu Reeves (ugi dipunpracaya minangka juru damel) Ana de Armas, lan Mira Sorvino. Ing filem punika, Reeves maragani minangka telik sandhi ingkang madosi wadi ing sawingking pejahipun pacanganipun, sasampunipun pinanggihan kaliyan tiyang èstri nèm (Ana de Armas) ingkang ngakèni mirsani kadadosan mboten limrah. Kajawi Keanu Reeves lan Ana de Armas, lan Mira Sorviino, Exposed ugi dipunsengkuyung déning Christopher McDonald, Big DAddy Kane, Michael Rispoli, lan Laura Gomez.

Ing surya 6 September 2014 dipunpawartosaken bilih Keanu Reeves lan Ana de Armas badhé maragani satunggalipun film ingkang skénarionipun kaanggit déning Gee Malik Linton jejudhul Daughter of God, ingkan ugi badhé dipunsutradarani Malik.[1] Kajawi Keaunu Reeves, Linton lan Robin Gurland badhé ngayahi minangka juru damel filem punika.[1] Ing surya 7 November, Remark Films miwiti proyek filem punika sasampunipun Daniel Grodnik wangsul.[2] Ing surya 8 Novèmber, Mira Sorvino ngendika sumadya ndhèrèk nyengkuyung filem punika.[3] Juru paraga sanèsipun ingkang kadhapuk antawisipun Christopher McDonald, Big Daddy Kane, Michael Rispoli, lan Laura Gómez.[4] dan Julissa Roman.[5] Pandamelan filem Daughter of God kacakaken ing wiwitan wulan November 2014 ing New York City.[2][3] Lan ing surya 26 November, pamundhutan gambar dipunlajengaken wonten Brooklyn.[4] Ing surya 1 Dhésèmber 2014, Carlos José Alvarez sampun ngrampungaken pedamelan awujud pranatan musik pangiring ingkan badhé kalebetaken wonten filem punika.[6]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b McClintock, Pamela (September 6, 2014). "Toronto: Keanu Reeves Set to Star in 'Daughter of God'". hollywoodreporter.com. Dijupuk November 10, 2014. 
  2. ^ a b Yamato, Jen (November 7, 2014). "Remark Films Boards Keanu Reeves Thriller ‘Daughter Of God’ – AFM Briefs". deadline.com. Dijupuk November 10, 2014. 
  3. ^ a b McNary, Dave (November 8, 2014). "AFM: Mira Sorvino Joins ‘Daughter of God’ Opposite Keanu Reeves". variety.com. Dijupuk November 10, 2014. 
  4. ^ a b "‘Daughter of God’, starring Keanu Reeves, spotted filming in Brooklyn". onlocationvacations.com. November 26, 2014. Dijupuk November 28, 2014. 
  5. ^ "‘Daughter of God’, starring Keanu Reeves, spotted filming in Brooklyn". onlocationvacations.com. November 26, 2014. Dijupuk November 28, 2014. 
  6. ^ "Carlos José Alvarez to Score ‘Daughter of God’". filmmusicreporter.com. December 1, 2014. Dijupuk December 14, 2014. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]