Europol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Europol (cekakan saka cara Inggris European Police Office) iku lembaga Uni Éropah kang ngurusi pangadegan kukum lan nglawan tindhakan kadurjanan, mligi kadurjanan kang diorganisasi (mafia). Carané ya iku mawa nyambut gawé bebarengan karo nagara-nagara anggota. Europol iku markas agungé ana ing Kutha Den Haag, Walanda.